Press Collect kortingsactie

Wij doen graag iets extra’s voor onze klanten en daarom hebben wij een leuke actie bedacht. Het zit als volgt: iedereen die bij ons in 2014 voor meer dan € 300,- aan producten besteld krijgt tot eind 2015 automatisch 20% korting op de eerst volgende bestelling van boven de € 300,-. Klinkt goed toch?

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Wij houden netjes bij voor hoeveel euro je in 2014 hebt besteld, dus van ingewikkelde codes en wachtwoorden is geen sprake. Wanneer je bij een bestelling het bestelbedrag van € 300,- hebt bereikt kan de 20% kortingsactie tot eind 2015 worden ingezet.

Let op: deze 20% korting geldt alleen bij een bestelling van boven de € 300,-. Wanneer je dus zeven losse bestellingen plaatst van € 50,- is de korting niet geldig. Wanneer je een bestelling van boven de € 300,- plaatst zullen wij ervoor zorgen dat de korting automatisch wordt verrekend. Gemakkelijk toch!

Voorbeeld

Je bestelt in 2014 bij ons een volledig nieuwe huisstijl. Denk hierbij aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en een nieuw logo. Je kunt je voorstellen dat deze bestelling waarschijnlijk hoger uit zal komen dan € 300,-. Je hebt het drempelbedrag om mee te doen aan de kortingsactie dus in een keer behaald. En je kunt deze inzetten tot eind 2015.

Een paar maanden later wil je nog wat extra dingen bestellen. Je bestelt nu vlaggen, een reclamebord en stickers en het bedrag van de bestelling is wederom hoger dan € 300,-. Dit betekent dat je nu in aanmerking komt voor de korting van 20%. Wij zullen deze korting dan direct voor je doorberekenen in de bestelling.

Simpel, toch!