foto: Chrissie Sewalt Fotografie

      
foto: Chrissie Sewalt Fotografie


Ooit ben ik begonnen als offsetdrukker, daarna ben ik jaren werkzaam geweest als orderbegeleider bij verschillende grafische bedrijven. Ondertussen heb ik alle belangrijke diploma’s op zak en bezit een grote passie voor het hele grafische vak. Het contact met o.a. klanten en leveranciers behoort tot mijn favoriete taken. Op het eerste oog moeilijke en complexe projecten tot een goed eind brengen is mijn specialiteit. 

Ik ben vader van een dochtertje, hou van fietsen en zwemmen, ga graag ergens heen om een hapje te eten en hou van een goed glas bier. Wanneer de tijd het toelaat, luister ik graag naar muziek, lees ik een goed boek en heel af en toe ben ik in de bioscoop te vinden om een goede film te kijken.


De pre-press heeft voor mij geen geheimen meer. Ben jarenlang werkzaam geweest op een pre-press afdeling. Taken waren o.a. vormgeven, DTP-werkzaamheden, creatief bezig zijn, meedenken met de klant en nieuwe ideeën opdoen. Samen met de klant een mooi product ontwikkelen waar we beide trots op zijn, dat is waar ik naar streef. Het creatieve proces, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden (o.a. social media) en nieuwe ideeën bedenken is wat ik het liefste doe.

Muziek is een grote hobby van mij. Ik drum in een band (BUD), speel af en toe voor huis, tuin en keuken dj (Cavia) en bezoek regelmatig concerten en muziekfestivals. Verder breng ik ieder jaar een bezoek aan de bergen om te skiën, sla ik af en toe tegen een tennisbal en drink ik graag een biertje met vrienden in de kroeg.