Press Collect (sinds 2008), is een enthousiast grafisch bedrijf dat voor iedereen toegankelijk is. We zijn voor iedereen benaderbaar zonder allerlei toeters en bellen en moeilijk gedoe. Press Collect is klein, maar denkt groot. We werken graag voor bedrijven en instellingen in alle soorten en maten.


Eigenlijk is Press Collect op te delen in vier groepen: idee, drukwerk, websites en promotiemateriaal. We bieden dus alles aan op grafisch gebied! Om de beste eindproducten te behalen werken we soms samen met een aantal zeer zorgvuldig uitgekozen partners die gewoon goed zijn in datgene van de productie waar zij zich in hebben gespecialiseerd en kennis van hebben.

 


We luisteren en drinken graag koffie met de klant zodat we precies weten wat zijn of haar wensen zijn, we zijn een erg flexibel bedrijf, we houden van rechtstreeks en persoonlijk contact, we houden van kwaliteitsproducten en we werken en produceren kostenefficiënt met als doel om de service en tevredenheid voor de klant hoog te houden.


Nee dat zijn we niet, zoals altijd geldt, voor kwaliteit betaal je nu eenmaal iets meer, maar doordat wij altijd letten op de prijzen van onze concurrenten en bijvoorbeeld nieuwe productietechnieken kunnen wij toch kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.

 


Press Collect bestaat uit twee enthousiaste mensen, Arjan en Jamie.
We hebben beide onze eigen specialiteiten en kenmerken, maar vullen elkaar hierdoor precies aan.
Samen staan wij voor de klant klaar!

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie of misschien wel een biertje…